Hui mitkä rinnat Tori Spelling

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina isänsä tuottamasta Beverly Hills 90210 -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Tori Spelling on viime aikoina laihtunut silmissä ja muistuttaa nykyisin lähes luurankoa. Nyt hänet on kuvattu iltapuvussa.

Langanlaihan tähden kuvassa kaikki eivät kuitenkaan näytä olevan kohdallaan, sillä tähden silikonirinnat eivät ole luonnollisestikaan pienentyneet painonpudotuksen myötä. Niinpä lopputulos ei ole kovin luonnollisen näköinen. Katso kuvat tästä.

Viime tiistaina julkaistun kirjansa lisäksi Tori on tällä hetkellä julkisuudessa myös Beverly Hills 90210 -sarjan spinoff-version merkeissä. Lisäksi työn alla on neljäs tuotantokausi hänen omasta Tori & Dean: Home Sweet Hollywood -realitysarjastaan. Ohjelmassa seurataan kaksilapsisen julkkisperheen elämää Hollywoodissa.