Idol-juontaja Ryan Seacrest pokasi tarjoilijan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien televisio-ohjelmien ja oman suositun radio-ohjelmansa juontajana tutuksi tullut Ryan Seacrest on löytänyt kainaloonsa uuden kaunottaren. Uusi kulta on Jasmine Waltz.

Tarjoilijana työskentelevä Waltz ja Ryan Seacrest nähtiin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä pariskunnan lomaillessa äskettäin Pariisissa.

34-vuotias Seacrest tapasi uuden tyttöystävänsä ollessaan juhlimassa ystäviensä kanssa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Guy’s-ravintolassa. Waltz on aiemmin työskennellyt monissa Los Angelesin ykkösklubeissa mukaan lukien julkkisten suosima Les Deux ja italialaisravintola Bella. Hän on yrittänyt tehdä uraa myös näyttelijänä, People uutisoi.

Lehden saamien tietojen mukaan pariskunta on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan. Ryanin pesti American Idol -ohjelman juontajana päättyi toissaviikolla ja mies piti heti sen jälkeen kuherrusloman. Samalla hän juhli radio-ohjelmansa kasvua, sillä ohjelma laajenee toukokuun alussa nelituntiseksi. Nykyisin ohjelmaa esitetään 130 radioasemalla ja kuulijoita on yli 20 miljoonaa.