Slummien miljonääri -lapsi myytävänä 200.000 punnalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden suurimpiin elokuvamenestyksiin lukeutuva Slummien miljonääri on tuonut julkisuuteen jo aiemmin monenlaisia selkkauksia Intian slummeista. Tuorein tempaus painii kuitenkin aivan omassa sarjassaan.

Elokuvassa nähtävä yhdeksänvuotias lapsitähti Rubina Ali on nimittäin myytävänä. Slummissa asuva perhe tarvitsee kipeästi rahaa ja lapsitähden isä Rafiq Qureshi on nyt kertonut tyttärensä olevan kaupan 200.000 punnan hinnalla. Tuolla rahalla tyttären saa isän mukaan adoptoida. Asia paljastui, kun News Of The World -lehden toimittaja esitti arabimiljonääriä ja otti isään yhteyttä.

Isä perusteli tyttärensä myyntiä sillä, että se olisi paras vaihtoehto isälle, perheelle ja tyttärelle sekä tyttären tulevaisuudelle. Isän mukaan Hollywoodin elokuvapomot ovat pakottaneet hänet myymään tyttärensä, sillä menestyselokuva ei ole tuonut vaurautta perheelle. Myös Rubinan veli kauppasi siskoaan innokkaasti.

– Tämä on erikoinen lapsi. Hän ei ole aivan tavallinen lapsi, vaan Oscar-lapsi, veljen kerrotaan kehuskelleen.