Tyra Banks oikeuteen – todistajana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu supermalli Tyra Banks tunnetaan monipuolisesta urastaan julkisuudessa. Julkisuus on tuonut mukanaan myös varjopuolia, kuten vainoajia.

Banks joutuu lähipäivinä oikeuteen todistamaan häntä vainonnutta Brady Greeniä vastaan. Mies pidätettiin televisiostudiolta, jossa Banks oli kuvaamassa Huippumalli haussa -realityohjelmaansa. Hän on seurannut supermallia ympäri Yhdysvaltoja, mutta viimein Banksilla tuli mitta täyteen.

Brady Green kertoi poliisille, että hänellä ja Banksilla on ”juttua keskenään”. Nyt heillä todella on juttua keskenään, mutta vain oikeussalissa.

– Minä tunnen hänet ja hän tuntee minut. Me olemme hyviä ystäviä. Olen lähettänyt hänelle kukkia ja kortteja. Satelliitit seuraavat meitä ja tallentavat kaiken, Green totesi poliisille.

Green on vainonnut supermallia tammikuusta 2008 alkaen. Mies pidätettiin 18. maaliskuuta The Tyra Banks Show -ohjelman kuvauspaikalla. Syyttäjä on tarjonnut hänelle sopimusta, jonka mukaan hän ei joutuisi vankilaan, mutta mies ei ole niihin suostunut. Green voi joutua teoistaan kolmeksi kuukaudeksi vankilaan.