Brooke Hogan näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimman showpainijan Hulk Hoganin tytär Brooke on tehnyt jo muutaman vuoden ajan omaa julkkisuraansa Yhdysvalloissa. Muodokas neitokainen on nyt ikuistettu nauttimassa auringosta musiikkivideonsa kuvauksissa yhdessä poikaystävänsä kanssa.

20-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Ellen Bollea, tekee parhaillaan uraa mallina ja poplaulajana. Hänen esikoisalbuminsa Undiscovered julkaistiin jo vuonna 2006 ja toinen levy The Redemption julkaistaan Yhdysvalloissa heinäkuussa. Mallina Brooke on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kuvissa. Tuoreissa kuvissa neitokainen pitää hauskaa turkooseihin bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Toukokuun alussa 21 vuotta täyttävä Brooke on ehtinyt urallaan esiintyä myös perheensä realitysarjassa. Hän oli toissa vuonna ensimmäinen alle 21-vuotias, joka poseerasi FHM-miestenlehden kannessa. Brooke tekee tänä vuonna myös uuden aluevaltauksen elokuvien puolelle Little Hercules in 3D -komediassa. Mallinuralla myös Playboy on ilmaissut kiinnostuksensa Brooken kuviin.