David Hasselhoff löysi uuden rakkaan – kuumia suudelmia festareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -suosikkisarjojen tähtenä takavuosina tutuksi tullut näyttelijä-laulaja David Hasselhoff erosi taannoin vaimostaan. Nyt miehen kainalossa on kuitenkin nähty ilmeisesti uusi rakas.

Viikonloppuna David Hasselhoff kuvattiin Coachella-festivaaleilla monien muiden julkkistähtien kanssa. Supertähdellä oli mukanaan uusi vaaleahiuksinen seuralainen, jonka kanssa David vaihtoi helliä suudelmia pitkin päivää. Katso kuva tästä ja tästä.

Viime aikoina The Hoff on nähty useammankin naisen seurassa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun mukana oli julkisia hellyydenosoituksia. Yllättävän rocktyylisesti maastokuvioiseen takkiin ja polvefarkkuihin pukeutunut supetähti keskittyi lähinnä puhelimensa näpyttelyyn ja naisystäväänsä, joten lavalla esiintyneet bändit jäivät vaille huomiota.