Poppari liian lyhyessä hameessa festarikeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaissyntyinen poptähti Joss Stone on menestynyt mukavasti myös Yhdysvalloissa, jonne hän muutti kolmisen vuotta sitten. Viikonloppuna neitokainen oli esiintymässä Kaliforniassa järjestetyillä Coachella-festivaaleilla, jonka esiintymislavoilla ja yleisössä nähtiin laaja kattaus julkkistähtiä.

Popparin asuvalinta ei tainnut kuitenkaan osua aivan kohdalleen. Näyttelijänäkin debytoinut Joss Stone oli pukeutunut esiintymiseensä lyhyeen valkoiseen minimekkoon. Mekko oli niin lyhyt, että Stonen alushousut pilkahtelivat hameen alta useaan otteeseen, mikä ei varmasti ollut kiltin tytön imagon saaneen laulajan tarkoituksena. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Joss Stone on nähty valkokankaalla elokuvissa Eragon ja Snappers. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa American Dreams ja Tudors. Yleensä paljasjalkaisena esiintyvä Joss Stone, oikealta nimeltään Joscelyn Eve Stoker, on palkittu kahdella BRIT-pystillä ja yhdellä Grammy-palkinnolla. Hänen levyjään on tähän mennessä myyty maailmanlaajuisesti jo yli kymmenen miljoonaa kappaletta.