Jack Bauer jättää Los Angelesin – Slummien miljonääri -tähti mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suosittu 24-televisiosarja saa Yhdysvalloissa pian jo kahdeksannen tuotantokautensa. Uusien juonenkäänteiden lisäksi myös maisemat vaihtuvat toisiin samalla kun päähenkilö muuttaa.

Tähän mennessä pääasiassa Los Angelesin maisemissa seikkaillut agentti Jack Bauer jättää nyt Yhdysvaltojen länsirannikon ja muuttaa toiselle puolelle mannerta New Yorkiin, E! Online uutisoi. Julkaisun Fox-yhtiöltä saamien tietojen mukaan Kiefer Sutherlandin esittämä kovaotteinen agentti ei kuitenkaan siirry lopullisesti Isoon Omenaan, vaan vierailu kestää vain yhden tuotantokauden ajan.

24-sarja voi matkustaa aika-ajoin tilapäisesti New Yorkiin, mutta Los Angeles on jatkossakin sarjan koti, tuotantoyhtiöstä kerrottiin.

Ensi vuoden tammikuussa alkavan uuden tuotantokauden juonenkäänteitä ei tietenkään paljasteta etukäteen, mutta kauden keskiössä on Lähi-idästä kotoisin oleva korkea-arvoinen diplomaattti. Hänen roolissaan nähdään Bollywood-tähti Anil Kapoor, joka tähdittää myös suuren suosion saanutta Slummien miljonääri -elokuvaa.