Jessica Biel riisuu kaiken elokuvassa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Biel ei ole tehnyt urallaan kovinkaan rohkeita rooleja, mutta nyt tilanteeseen tulee muutos. Poptähti Justin Timberlaken tyttöystävä nähdään nimittäin lähiaikoina ensimmäistä kertaa alastomana valkokankaalla.

Kyseessä on elokuva Powder Blue, josta on nyt julkaisu ensimmäisiä kuvia verkossa. Elokuvan traileri julkaistiin jo viime joulukuussa, mutta siinä ei nähty juurikaan paljasta pintaa. Katso kuvat tästä.

Episodielokuva kertoo kohtauksia losangelesilaisten ihmisten elämästä joulun aikaan. Jessica Biel näyttelee strippari Rose-Johnnyä, Patric Swayze strippiklubin omistajaa ja elokuvan tuottaja Forest Whitaker näyttelee itsetuhoista entistä pappia. Elokuvassa nähdään myös Frendit-tähti Lisa Kudrow.