TV-sarja lopetettiin – nuori näyttelijä hirtti itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian viihdemaailmaa kohtasi tänään suru-uutinen, kun tieto sikäläisen draamasarjan tähden itsemurhasta tuli julki. BBC-kanavan Belonging-ohjelmasta tuttu Stephanie Parker hirtti itsensä sarjan lopettamisen jälkeen.

22-vuotias Parker surmasi itsensä vain kaksi päivää sen jälkeen, kun lopetetun sarjan viimeinen jakso esitettiin televisiossa. Ohikulkija löysi itsemurhan tehneen naisen kuudelta lauantaiaamuna Pontypriddin kaupungissa, jossa Parker oli varttunut ja asui edelleen, Daily Mail uutisoi.

Stacey Weaverin roolissa nähty neitokainen oli mukana pitkäikäisessä ja palkitussa televisiosarjassa 15-vuotiaasta saakka, eli seitsemän vuoden ajan. Sarja lopetettiin uuden draamasarjan tieltä. Hän tähditti urallaan myös muiden muassa sairaalamaailmaan sijoittuvaa Casualty-draamasarjaa.