Beyonce: ”Olen liian vanha Twitterille!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles ei ole mukana Twitter-yhteisöpalvelussa, sillä hän ei omien sanojensa mukaan ymmärrä koko asiaa. Hän ei ole tulevaisuudessakaan liittymässä mukaan tiedon valtaväylälle.

Kyseisestä mikroblogista on tullut hyvin suosittu erityisesti amerikkalaisten julkkisten keskuudessa, mutta Beyoncen blogia siellä tuskin nähdään. Hänen poptähti-siskonsa Solange Knowles jakaa innokkaasti elämäänsä ja ajatuksiaan mikroblogissaan monien muiden tähtien tavoin.

– Siskoni on Twitter-kuningatar. Hän kertoi minulle tweettaamisesta, mutta en tajua sitä. Olin ihan että ”Häh?” Tunnen, että olen tulossa todella vanhaksi. En ymmärrä. Soittakaa minulle mieluummin, Beyonce totesi uutistoimisto AP:n haastattelussa.

Beyoncen uusin elokuva Obsessed saa ensi-iltansa tulevana viikonloppuna. Kesällä luvassa on lisäksi hänen oma kesäkiertueensa, joten supertähdellä riittää lähiviikkoina kiirettä ilman bloggaamistakin.