Lady Gaga pokasi koomikon videokuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Lady Gaga on nykyisin hyvin kiireinen artisti, mutta hänellä on siitä huolimatta aikaa myös deittailulle. Hänen on nyt kerrottu aloittaneen romanssin losangelesilaisen koomikon kanssa.

Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, ja Speedy-niminen 23-vuotias koomikko tapasivat toisensa aiemmin tässä kuussa Love Game -singlen musiikkivideon kuvauksissa, In Touch kertoo. Pariskunta on sittemmin nähty illallistamassa Katsuya-ravintolassa. Silminnäkijöiden mukaan nurkkapöydässä istunut pari kikatteli ja halaili keskenään.

Ystäväpiirin mukaan Lady Gaga ja Speedy seurustelevat. Aluksi heidän suhteensa kerrotaan olleen vain ystävyyttä, mutta syventyneen sittemmin seurusteluksi. Poppari ei ole itse kommentoinut väitteitä lainkaan.