Lily Allen piiloutui peiton alle – ulkona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Yhdysvalloissa menestystä havitteleva brittitähti Lily Allen on viime aikoina nähty toinen toistaan erikoisimmissa asuissa niin keikoilla kuin siviilissäkin. Tuorein tapaus on kuitenkin varsin huvittava.

Elokuussa Helsinkiin saapuva räväkkä poptähti on nyt bongattu keskellä New Yorkin Manhattania sijaitsevan keikkapaikan takapihalta peiton alle piiloutuneena. Paparazzeilta piiloutunut Lily Allen oli ilmeisen kiireessä napannut keikkabussistaan vain valkoisen peiton ympärilleen. Katso kuvat tästä.

Supertähden peiton alta pilkottivat vain Lilyn kengät, farkut ja hieman hiuksia tähden siirtyessä paikasta toiseen. Kuluvan kuun alussa Allen kertoi harkitsevansa vakavasti musiikkiuransa lopettamista nyt käynnissä olevan kiertueen jälkeen. Hänen haaveissaan on perustaa kauppa yhdessä ystävänsä kanssa.