Monday julkaisee debyyttialbuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Technicolour ja Negative -yhtyeistä tutun Tuomas ”Gary” Keskisen luotsaaman Monday-yhtyeen debyyttialbumi 24 Hours In Pictures julkaistaan huhtikuun lopulla.

Monday on perustettu vuonna 2004 ja bändin ensimmäinen single Monday julkaistiin syksyllä 2008. Alkuvuodesta 2009 bändi julkaisi toisen singlen nimeltä Stop Me. Biisien teosta on vastannut Gary.

– Kun aloin säveltämään biisejä, oli unelma saada ne joskus julkaistua yleisön kuultaviksi ja nyt se hetki on koittanut.  Biisit ovat kauttaaltaan hieman ”ahdistavia” ja sanoitukset osassa biiseistä kertovat  nuoruuden traumoista, jotka saan nyt musiikin kautta itsestäni ulos, Gary kertoo.

Monday juhlistaa levyn julkaisua 27. huhtikuuta Helsingissä Semifinalissa ja bändin voi nähdä keikalla esimerkiksi 6. kesäkuuta Lappajärven Tulivuorirockissa. Monday suuntaa toukokuun lopulla myös Japanin markkinoille ja esiintyy 28. toukokuuta Rockin Currentissa Tokiossa.