Pamela Anderson palaisi televisioon – vain bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Playboy-lehden sivuilta ja Baywatch-sarjasta tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson viettää nykyisin pääasiassa varsin rauhallista elämää. Borat-leffan cameoroolissa taannoin nähty Anderson saa kuitenkin usein ehdotuksia paluusta televisioon.

Pamela ei ole kuitenkaan ehdotuksiin suostunut, mutta hän kertoo suostuvansa paluuseen yhdellä mielenkiintoisella ehdolla. Studioita kammoksuvalla tähdellä on ohjelmaidea jo valmiina.

– Saan usein hulluja ehdotuksia televisioon palaamisesta, mutta en usko, että minulla on enää intohimoa sellaiseen. Ellen sitten saisi tehdä vegetaristi-bikini-grillausohjelmaa. Rannalla voisi olla bikiniasuisia tyttöjä kokkaamassa vege-ruokaa. En enää haluaisi tehdä televisiota. Ei enää studioita minulle kiitos, Pamela Anderson kirjoitti blogissaan.

Parhaillaan Pamela Anderson kehittelee luontoystävällistä bikinimallistoa. Vielä ei ole tiedossa säästävätkö bikinit luontoa siten, että niissä on mahdollisimman vähän mitään materiaalia.