Ranskalainen poptähti M. Pokora kiertueelle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu ranskalainen poptähti M. Pokora saapuu Suomeen kiertueelle kesäkuun alussa. Kiertue kattaa klubikeikat Tampereella, Lahdessa sekä Jyväskylässä.

M. Pokora voitti aikoinaan Ranskan Popstars-kilpailun ja 22-vuotias artisti on julkaissut urallaan kolme albumia. Viimeisin levy MP3 on myynyt yksistään jo yli puoli miljoonaa kappaletta. Albumin takaa löytyi tämän hetken kuumimpia tuottajia, ja muiden muassa amerikkalaisen Timbalandin kanssa M. Pokora teki hittisinglen Dangerous.

Suomessakin Matt Pokora on saanut huomiota kivuten single- ja albumilistoille sekä viime vuonna myös radioiden soitetuimpien kappaleiden Top 50 -listalle. Pokora on nähty Suomessa myös keikoilla esimerkiksi NRJ Music Awards -tapahtumassa. Hän viihtyy kuitenkin lähellä yleisöä ja tulee mielellään klubikiertueelle Suomen suosituimman kuukausittaisen r’n’b-klubin Club Deluxen kutsumana. Aikaisemmin M. Pokora on tutustunut maahan lyhyellä promootiovierailulla.

Liput ovat myynnissä nyt ja ne voi lunastaa Lippupisteen toimipaikoista, kaikista Suomen R-kioskeista, Tampereella Bronx Storesta, Lahdessa Pointguardista sekä tapahtumapaikoilta. Ennakkomyynnissä lipun hinta on 15 euroa, ovelta liput maksavat 18 euroa.

Club Deluxe esittää: M. Pokora Finland Tour 2009

3.6. Jyväskylä, Kharma

4.6. Tampere, Love Hotel

5.6. Lahti, Love Hotel