Susan Boyle: ”Olen onnellinen tällaisena pullukkana!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-sensaatio Susan Boyle on kiistattomasti tämän hetken puhutuin julkkis. Kissansa kanssa asuva 47-vuotias neitsyt nousi kertaheitolla supertähdeksi Britain’s Got Talent -esiintymisellään.

Hänen ulkoinen olemuksensa ei ole stereotyyppi menestyvästä poptähdestä, mutta se ei itsevarmaa laulajaa häiritse. Susan Boyle kommentoi tuoreessa Star-lehdessä myös ulkonäköään. Hän totesi näyttäneensä televisiossa ”kuin autotallilta”, mutta kertoi silti olevansa tyytyväinen itseensä ja ulkonäköönsä.

– Olen onnellisen tällaisena – pullukkana, Susan Boyle totesi.

Hän kertoi lisäksi olevansa mielestään paremman näköinen kuin taannoinen Talent-voittaja Paul Potts. The London Times -lehdessä Boyle toisti saman asian ja kertoi, ettei hän ole kiinnostunut muokkaamaan ulkonäköään keinotekoisesti.

– Olen onnellinen lyhyenä ja pyöreänä. En käyttäisi Botoxia tai mitään sellaista. Olen tyytyväinen itseeni tällaisena. Mitä vikaa on näyttää Susan Boylelta? Mitä vikaa siinä on? Talent-tähti kysyi haastattelussa.

Star-lehdessä hän totesi lisäksi unelmoivansa esiintymisestä kuningattarelle. Lehden mukaan laulajalla on ollut jo tapaaminen Sony BMG -levy-yhtiön kanssa, mutta hän itse ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan asiaa lainkaan.