Amy Winehousen suurten palovammojen syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse viettää parhaillaan aikaansa Karibialla sijaitsevalla St. Lucian saarella, jossa hän työstää seuraavan levynsä kappaleita. Pari päivää sitten viihdelehtien sivuille ilmestyi kuvia, joissa popparin jalassa näkyy suuria palovammoja.

Nyt palovammojen syy on viimein selvinnyt. Samalla selvisi myös, ettei Amy Winehouse ole polttanut itseään, kuten hän aikoinaan poltti itse poskensa. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan poptähti joutui pieneen tapaturmaan, kun hänen jalalleen roiskui kiehuvaa vettä pastakattilasta. Tuore kuva päivä päivältä pahemman näköisestä palovammasta löytyy tästä.

Brittilehti kertoo, että Amy oli kokkailemassa ruokaa yhdessä ystäviensä kanssa, kun kattila putosi ja siinä kiehunutta vettä roiskui popparin jalalle. Winehouse ei ole viitsinyt käydä näyttämässä jalkaansa sairaalassa, jossa palovamma olisi mahdollisesti peitetty, vaan hän ulkoili viimeksi eilen rannalla pelkissä shortseissa. Silminnäkijät ihmettelivätkin kuinka supertähti kykenee viettämään aikaansa rannalla kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.