Basic Element -tähti loukkaantui – bileet peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu ruotsalainen eurodance-yhtye Basic Element julkaisee 29. huhtikuuta uuden The Truth -albuminsa. Bändin oli määrä saapua tänään Suomeen levynsä virallisiin julkaisjuhliin, mutta vierailu on viime hetkellä peruuntunut loukkaantumisen takia.

Yhtyeen nykyisen kokoonpanon, Peterin, Andreaa ja Jonasin, piti vierailla tänä iltana omissa juhlissaan Helsingin DTM-ravintolassa. Bändin keulahahmo Peter Thelenius kuitenkin loukkaantui eilen illalla, joten hän ei pääse Suomeen. Samalla yhtyeen juhlat ja esiintyminen jouduttiin perumaan. Alustavien tietojen mukaan Peter teloi jalkansa.

– Keikka joudutaan valitettavasti peruuttamaan myöhään tiistai-iltana sattuneen tapaturman johdosta. Ilmoitamme yksityiskohdista, kunhan tilanne tarkemmin selviää. Pahoittelut kaikille. Tapaturmille emme kuitenkaan voi elämässä mitään, Primetime Musicin Vesa Vähäsarja kertoi.