Huh, mikä esiintymisasu Britney Spears, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on parhaillaan varsin menestyksekkäällä Circus-kiertueella. Supertähti on noussut otsikoihin useita kertoja sekä kulissien takana että lavalla nähtyjen tapausten takia. Nyt ihmetellään vuorostaan hänen rajua esiintymisasuaan.

Britney nähdään konsertissaan tanssimassa myös kahden vähäpukeiden miestanssijan kanssa. Tähdellä itsellään on silmät peitettynä ja yllään varsin erikoinen asukokonaisuus. Verkkosukkahousumaisten housujen lisäksi tähden vyötäisillä on nahkainen vyökokonaisuus ja ylävartaloa peittävät madonnamaiset rintaliivit. Katso kuvat tästä.

Esityksessä Britney Spears myös ratsastaa kyseisessä asussa miehillä, jotka roikkuvat katosta ripustetuista naruista. Tähti pui parhaillaan oikeudessa mahdollisuuksiaan laajentaa kiertuetta Eurooppaan ja Australiaan. Tällä hetkellä ainoat Euroopan keikat ovat Lontoossa ja Pariisissa, mutta supertähti haluaisi valloittaa myös muita Euroopan maita.