Jimmy Kimmel panee halvalla Miss USA -kilpailijoita, katso video

Nettivideot · Stara.fi

Viime päivinä Yhdysvalloissa on taitettu julkisesti peistä Miss USA -kilpailun finalistina mukana olleen Miss California Carrie Prejeanin lausunnosta, jonka mukaan hän vastustaa homoavioliittoja. Kysymyksen hänelle esitti julkkisbloggaaja Perez Hilton. Vastaus ei kuitenkaan avoimen homoseksuaalia miestä tyydyttänyt.

– Elämme maassa, jossa voit valita liiton saman sukupuolen edustajan kanssa tai vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. Minun maassani, minun perheessäni, uskon että avioliiton tulisi olla miehen ja naisen välinen, mutta en halua loukata ketään. Siten minut kasvatettiin ja siksi uskon, että sen pitäisi olla miehen ja naisen välinen, Miss California Carrie Prejean totesi. Katso video tästä.

Nyt Jimmy Kimmel ja Perez Hilton ovat yhdistäneet voimansa ja tehneet aiheesta hauskan insertin Kimmelin suosittuun keskusteluohjelmaan. Siinä Perez on esittävinään kilpailijoille kysymyksiä, joihin on kuitenkin leikattu vastaukset aivan muista kysymyksistä. Katso hauska video tästä tai artikkelin alta.