Johanna Tukiainen: ”MTV3 valehteli porttikielloista!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen sivaltaa nyt blogissaan kovin sanakääntein MTV3-kanavan 45 minuuttia -ohjelmaa, joka käsitteli jo viime vuonna tekstarijulkkiksen tekemisiä ja hänen porttikieltojaan ravintoloihin ja hotelleihin.

– Mitä tulee ns.”porttikieltoihini”, niin minulla ei ole koskaan sellaisia ollutkaan mihinkään muualle, paitsi jonkin aikaa Lady Mooniin. Se on hyvin pieni disco Rautatieasemaa vastapäätä. Muuten kaikki ne selitykset olivat vain median luomaa propagandaa, Johanna Tukiainen kirjoittaa.

Tukiaisen mukaan ohjelmassa esitettiin hänen lausuntojaan täysin väärissä asiayhteyksissä. Hän kiistää jyrkästi saaneensa porttikieltoja väitettyihin paikkoihin.

– Tein valituksen MTV3:n 45min ”asiaohjelmasta” joka oli törkeällä tavalla lavastettu ja valehdeltu ohjelma. Kaikki kommenttini oli leikattu asiayhteyksistään irti ja liitetty vääriin yhteyksiin. Esim. minun vastaukseni ”En tiedä, ehkä ihmiset ovat vain niin pikkusieluisia ja kateellisia” oli liitetty vastaukseksi kysymykseen ”Miksi sinulla on porttikieltoja moniin ravintoloihin ja hotelleihin?”

– Minulla ei ole koskaan ollut mitään porttikieltoja kyseisiin paikkoihin, minun vastaukseni ohjelmassa oli tarkoitettu johonkin ihan toiseen kysymykseen! Ohjelma oli ihan täyttä tuuba.