Lost-sarjan ”Ben” on pelottava myös siviilissä, katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost-televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Michael Emerson vieraili viime viikolla Late Night With Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassa ja onnistui pelottelemaan katsojia monin tavoin.

Benjamin Linusin roolissa Lost-sarjassa nähtävä alunperin iowalainen tähti kertoi muuttaneensa unelmiensa perässä New Yorkiin jo nuorena poikana. Hän ei heti saanut töitä näyttelijänä, joten hän hankki töitä piirtäjänä sanomalehdestä. Jimmy Fallon oli hankkinut lähetykseen muutamia Emersonin piirtämiä kuvia, jotka olivat varsin pelottavia.

Tämän lisäksi näyttelijäksi myöhemmin siirtynyttä piirtäjää pyydettiin lukemaan Pieni poika sinisissä -nimistä tarinaa mahdollisimman pelottavalla äänellä. Katso video tästä tai artikkelin alta.