Päivän uskomattomin juoru: Angelina Jolie ja Brad Pitt eroavat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa liikkuu päivittäin toinen toistaan uskomattomampia juoruja ja huhuja, jotka eivät päädy edes viihdelehtien sivuille. Yksi tuoreimmista kuulostaa kuitenkin niin uskomattomalta, että itse juoru ylitti uutiskynnyksen.

Viime aikoina lehdet ovat kilpaa kehuneet Brad Pittin ja Angelina Jolien suhdetta ja perhe-elämää. Milloin pariskunnan kerrotaan harkitsevan uuden lapsen adoptiota ja milloin Angelinan kerrotaan olevan jälleen raskaana. Tätä taustaa vasten onkin vaikea uskoa brittilehti Grazian väitettä, jonka mukaan Brad lensi pääsiäisenä yksin perheensä Ranskan asunnolle ja että pariskunta olisi eroamassa.

– Siitä on tulossa yksi Hollywoodin ikävimmistä eroista. Lakimiehet on kutsuttu keskustelemaan parin omaisuuden jakamisesta ja lasten huoltajuudesta. Pariskunnan suhde on edennyt siihen pisteeseen, että he eivät enää kykene edes keskustelemaan, lähde väitti.

Muissa viihdelehdissä tähän huimaan väitteeseen on suhtauduttu lähinnä huvittuneesti, sillä juuri kukaan ei ole ottanut erohuhua todesta.