Phoenix Effect keikkailee Moskovassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa debyyttialbuminsa Cyanide Skies julkaissut suomalaisyhtye Phoenix Effect suuntaa kesäkuussa ensimmäiselle keikalleen ulkomaille. Bändi esiintyy Moskovassa IKRA Clubilla kesäkuun 18. päivä.

Yhtyeen kokoonpano on nyt myös vakiintunut, kun rumpujen taakse on istuutunut aiemmin Feiledin vokalistina tutuksi tullut Anton Laurila ja basson varteen on asettunut Lauri Hämäläinen. Phoenix Effectin virallisen kokoonpanon voi tarkastaa elävänä ensimmäistä kertaa Vaasan Royalissa, josta bändi käynnistää kiertueensa 15. toukokuuta. Keikkojen lisäksi Phoenix Effectin kevään ja kesän suunnitelmiin kuuluu myös muiden muassa uuden videon kuvaaminen.

Sunrise Avenuen entisen kitaristin Janne Kärkkäisen uusi yhtye on saanut vauhdikkaan startin uralleen. Vasta lokakuussa olemassaolostaan kertoneen yhtyeen ensimmäinen single Broken Promises on soinut useammallakin kanavalla. Oskari Sipolan ohjaamaa musiikkivideota puolestaan tähditti Samuli Vauramo. Bändin tuorein single King See No Evil on parhaillaan radioiden soittolistoilla.

Phoenix Effectin debyyttikeikka soitettiin marraskuussa lähes Tavastialla, jonne oli saapunut fanikuntaa ulkomaita myöten. Bändin helmikuinen levynjulkaisukeikka taas oli loppuunmyyty. Itse Cyanide Skies -pitkäsoitto nousi ilmestyttyään Suomen viralliselle albumilistalle.