Seikkailijamiljönääri surffasi alaston kaunotar mukanaan, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Virgin-monialayhtiön omistajana toinen toistaan hurjempia tempauksia tehnyt brittiläinen miljardööri Richard Branson on päätynyt varsin erikoisiin valokuviin, joiden voisi ensinäkemältä kuvitella olevan vaikkapa jonkinlainen aprillipila.

Tuoreissa kuvissa Richard Branson nimittäin surffaa leijan vetämänä Karibialla sijaitsevan yksityisen Necker-saaren maisemissa. Erikoiseksi tilanteen tekee kuitenkin vasta se, että Bransonilla on samaan aikaan reppuselässään ilkialaston kaunotar Denni Parkinson. Kuvat löytyvät täältä ja täältä.

– Mitä siinä voi sanoa, jos joku pyytää sinua poseeraamaan alastoman naisen kanssa. Toivon vain, että minulla olisi ollut silmät selässäni, Richard Branson kommentoi Daily Mail -lehden mukaan.

Alastomana kuvissa poseeraava Denni Parkinson on kuvat ikuistaneen valokuvaaja Stephane Gautronneaun tyttöystävä. Branson on puolestaan naimisissa Joan Templemanin kanssa ja vaimo on hyvin tietoinen kuvien olemassaolosta.