Hui mikä muodonmuutos! Susan Boyle stailattiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Susan Boyle on Britain’s Got Talent -ohjelmasta hetkessä maailmanlaajuiseksi julkkikseksi noussut skotlantilainen 47-vuotias sinkkunainen. Lehdistössä ”karvaiseksi mummoksi” kutsuttu nainen on nyt uudistanut pukeutumisensa täysin.

Kilpailun esikarsinnoissa beigeen lähes mitäänsanomattomaan mekkoon pukeutunut nainen yllätti kuitenkin sekä yleisön että tuomariston perinpohjin laulutaidoillaan. Supertähdeksi hujauksessa noussut Boyle on kuitenkin saanut kritiikkiä pukeutumisestaan. Tähti itse totesi jo aiemmin, että on tyytyväisenä itseensä sellaisena kuin on.

Nyt Susan Boyle on kuitenkin käväissyt stailaajan puheilla ja hänen uusi tyylinsä on selvästi aikaisempaa räväkämpi. Tuoreissa kuvissa laulajatähti poseeraa värikkäässä mekossa ja mustassa PVC-takissa. Katso kuvat Talent-tähden uudesta tyylistä tästä. Tähti itse säteili tyytyväisyyttä nostellen peukaloita hänen kotinsa edustalla päivystäville kuvaajille.