Tämä julkkispariko muka eroamassa? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Justin Timberlake ja Jessica Biel ovat olleet jo useita kertoja otsikoissa sitkeiden erohuhujen merkeissä. Nyt pariskunta on laittanut itse pisteen moisille väitteille.

Justin ja Jessica olivat eilen monien muiden julkkisten tavoin Los Angelesissa katsomassa LA Lakersin ja Utah Jazzin välistä koripallo-ottelua. Matsin tiimellyksessä he ilmestyivät ottelun näyttötaululle ”pusukameraan” ja asian huomanneet supertähdet ryhtyivät kuhertelemaan oikein olan takaa.

Normaalisti yksityisyydestään tarkka Justin kaappasi yllättäen Jessican syleilyynsä ja antoi kikattavalle tyttöystävälleen mojovan suudelman. Luonnollisesti tilanne tallennettiin lukuisilla kameroilla, ja näitä kuvia voit nähdä esimerkiksi tästä tai tästä.

Timberlake ja Biel saivat toiminnastaan runsaat aplodit yleisöltä ja paikalla olleilta muilta tähdiltä. Ottelua olivat seuraamassa muiden muassa Dustin Hoffman, Kevin Connolly, Leonardo DiCaprio, Andy Garcia ja  Jack Nicholson.