Täydelliset naiset: Hahmo kuolee ja toinen tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spoilerivaara. Artikkeli sisältää juonipaljastuksen, joten älä lue tätä artikkelia mikäli haluat säilyttää jännityksen siihen saakka kunnes jakso esitetään Suomessa.

Suomessakin suurta suosiota nauttiva amerikkalainen televisiosarja Täydelliset naiset menetti sunnuntaina yhden tutuista roolihahmoistaan, kun Nicollette Sheridanin esittämä roolihahmo Edie Britt poistui sarjasta.

Katsojat tiesivät jo etukäteen, että Britt tulee kuolemaan, mutta se ei sarjan katsojalukuja juuri nostanut. Nielsen Media Researchin mukaan ohjelmaa seurasi Yhdysvalloissa 13,9 miljoonaa katsojaa. Autonsa sähkötolppaan ajanut ja sähköiskuun kuollut roolihahmo veti itse asiassa ruutujen ääreen keskimääräistä vähemmän katsojia, sillä kauden keskiarvo on ollut 15,2 miljoonaa.

Edien tilalle saadaan myöhemmin uutta verta, sillä yksi sarjassa aiemmin nähdyistä hahmoista tekee yllättävän paluun. Sarjan luoja Marc Cherry paljasti asian Paley Television Festival -tapahtuman lehdistötilaisuudessa lauantaina.

– Merkittävä roolihahmo ensimmäiseltä kahdelta kaudelta tulee tekemään paluun kuluvan tuotantokauden viimeisen viiden minuutin ajaksi. Edes sarjan näyttelijät eivät vielä tiedä kuka se tulee olemaan.