Apulanta keikkaili mittarit takapuolessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen suosikkiyhtye Apulanta on ottanut osaa tutkimukseen, jossa kartotettiin rockmuusikon ammatin aiheuttamia rasituksia keikan aikana. Bändi soitti tutkimusta varten kaksi keikkaa anturit takapuolessaan.

Työterveyslaitoksen ja liikuntafysiologi Henna Hämäläisen tutkimuksessa bändin jäsenten peräsuoleen työnnettiin rektaalianturi, jonka antamien tulosten mukaan bändi on soittaessaan 38 asteen kuumeessa ja syke liikkui välillä 127 ja 177. Varkauden ja Helsingin keikoilla tapahtuneet mittaukset olivat myös bändin mieleen.

– Kun aikuisella miehellä tule johtoa perseestä, niin ei toiminta voi totaalisen väärässäkään olla. Kivasti se jäi paidan alle eikä kukaan huomannut, yhtyeen keulahahmo Toni Wirtanen kertoi Aamulehdelle.

Asiasta kertoneen Aamulehden mukaan kovin syke oli Toni Wirtasella kappaleessa Ravistettava ennen käyttöä.