Cheek selätti komeasti Lady Gagan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden ykköshitteihin lukeutuneen Liekeissä-kappaleen esittäjä Cheek on jälleen listakärjessä. Uuden Jare Henrik Tiihonen -nimisen albuminsa 13. toukokuuta julkaiseva lahtelainen on nyt selättänyt Lady Gagan Suomen virallisella latauslistalla.

Cheekin albumin singlelohkaisu Jos mä oisin sä singahti heti ensimmäisellä viikollaan latauslistan piikkipaikalle. Kärkisijaa pitkään hallussaan pitänyt jenkkipoppari Lady Gaga joutui siten siirtymään suosiolla listan toiselle sijalle Poker Face -kappaleellaan. Räväkällä popparilla on takanaan jo huimat 13 viikkoa ykkösenä, SBS Media tiedotti.

Listan kolmantena on Anna Puu esikoissinglellään C’est La Vie. Uusina kappaleina latauslistalle nousivat tällä viikolla PMMP kappaleellaan Lautturi ja Juha Tapio kappaleellaan Minä olen, sinä olet. PMMP joutui tyytymään sijaan 22. ja Juha Tapio sijaan 20. Yhteensä listalle nousi seitsemän uutta tulokasta. Stara tapasi Cheekin äskettäin Emma-gaalan backstagella. Katso videohaastattelu tästä.