Hannah Montana teki ennätyksen albumilistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn suosittu televisiosarja saa pian ensi-iltansa myös valkokankaalla, kun Hannah Montana : The Movie päätyy myös Suomen elokuvateattereihin. Yhdysvalloissa elokuva on jo nyt tehnyt historiaa myös musiikkilistojen puolella.

Elokuvan soundtrack-levy on nimittäin menestynyt rapakon takana yhtä hienosti kuin elokuvakin, sillä albumi on noussut Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi. Samalla se rikkoi ennätyksen olemalla vuoden ensimmäinen soundtrack listan ykkössijalla. Viime vuonna ykköspaikalle nousi muiden muassa Mamma Mia! -elokuvan musiikkijulkaisu.

Montanan kokoelmaa myytiin viime viikolla vain 133.000 kappaletta, mikä kertoo samalla myös siitä, ettei samaan aikaan julkaistu kovinkaan suuria hittilevyjä. Suoraan ykköseksi levy ei kuitenkaan noussut, sillä menossa on jo neljäs listaviikko.