Oops, Britney Spears oksensi kesken keikkansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Yhdysvalloissa Circus-kiertueellaan oleva Britney Spears on joutunut turnellaan muutamiin varsin noloihin tilanteisiin kiroillen ja päästäen suustaan rivouksia. Nyt suusta on kuitenkin tullut jotain hieman kiinteämpää.

Britney Spearsin kerrotaan nimittäin oksentaneen kesken keikkansa. Konserttinsa aikana huonovointiseksi itsensä tuntenut supertähti poistui yhtäkkiä lavalta ja suuntasi oksentamaan lavan taakse, The Mirror uutisoi. Rankat tanssikoreografiat ovat Spearsille vaikea pala.

– Koreografia on mieletön. Se on niin nopea että se ottaa kyllä veronsa hänestä. Touch Of My Hand -kappaleessa on eräs liike, jossa kaksi miestä roikkuu katosta ja roikottaa häntä ylösalaisin. Se on hänelle todella vaikeaa, lähde kertoi lehdelle.

Koreografia muistuttaa siis aika ajoin jopa huvipuiston laitteita, joten ei ihme, että liikkeet tekevät tähden huonovointiseksi. Lehden mukaan oksennus ei ollut edes ensimmäinen. Spears on ollut raskaalla kiertueellaan jo kuuden viikon ajan.

– Hän pyörii joinain iltoina jopa viiden minuutin ajan. Veri pakkautuu päähän ja liikkeiden jälkeen hän valittaa huimausta ja huonovointisuutta. Muutaman kerran hän on juossut lavalta oksentamaan. Se ei ole kaunis näky.