Lisää nimekkäitä tähtiä Provinssirockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella 12. – 14. kesäkuuta juhlittava Provinssirock on tänään vahvistanut uusia kiinnityksiä tapahtuman muhkeaan esiintyjälistaan. Kotimaisista mukaan tulevat muiden muassa Sunrise Avenue, Don Johnsson Big Band ja Sara.

Lisäksi uusia kotimaisia kiinnityksiä ovat Soul Captain Band, Rubik, Celesty, Murena ja Snow White’s Poison Bite. Puolustusvoimien soittokunnan solistina nähdään ja kuullaan Veeti Kallio. Ulkomaisista esiintyjistä mukaan tulevat brittiläinen Ting Tings ja islantilainen Hjaltalin. Provinssirockin artistikattaus on tällä hetkellä seuraava:

Placebo (UK), Nick Cave & Bad Seeds (UK), Volbeat (DEN), Opeth (SWE), Supergrass (UK), Black Stone Cherry (US), Emiliana Torrini (ISL), Seasick Steve (US), August Burns Red (US), Raised Fist (SWE), Editors (UK), Baddies (UK), Veto (DK), Hot Leg (UK), Ting Tings (UK), Hjaltalin (ISL)

Children of Bodom, Stam1na, Kolmas Nainen, Samuli Putro, Von Hertzen Brothers, Kotiteollisuus, Apulanta, The Crash, Egotrippi, Vesa-Matti Loiri, Röyhkä ja Rättö ja Lehtisalo, Maj Karma, Amorphis, Don Johnsson Big Band, Sunrise Avenue, Sara, Le Corpse Mince De Francoise, Soul Captain Band, Risto, Nicole, FM2000, Celesty, Puolustusvoimien soittokunta feat. Veeti Kallio, Brüssel Kaupallinen, Rubik, Anssi8000&Maria Stereo, Joose Keskitalo ja Kolmas Maailmanpalo, Hamilton Groove, Joensuu 1685, Zacharius Carls Group, Time Traveller, Wedding Crashers, Murena, Snow White’s Poison Bite.