Paris Hiltonia lihotettiin photoshopilla bikinikuviin? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton joutuu aika ajoin hankkimaan lisätienestejä poseeraamalla mainoksissa. Taannoin hän poseerasi juomamerkin kampanjassa alastomana, mutta kuohujuoman menekki ei siitä kasvanut. Nyt vuorossa on vaatemerkein kampanja.

Paris Hilton on nyt kiinnitetty mainostamaan Guess by Marciano -malliston Kevät/syksy 2009 -valikoimaa ja neitokainen poseeraa ainakin kahdessatoista mainoskuvassa. Yhdessä kuvassa hän palvoo aurinkoa kullanvärisiin bikineihin pukeutuneena yhdessä chihuahua-koiransa kanssa. Lemmikitkin on siis otettu mukaan kampanjaan.

Toisessa kuvassa Hilton nauttii auringosta koiransa kanssa uima-altaalla. Todellisuudessa tällä hetkellä varsin laihassa kunnossa olevan Hiltonin epäillään käyneen ennen kuvien julkaisemista photoshopattavana, sillä kuvissa hänellä vaikuttaa olevan pyöreämmät muodot kuin siviilissä on nähty. Harvoin malleja joudutaan lihottamaan digitaalisesti. Katso kaikki kuvat tästä.