Kuuntele: Haastattelussa Sunrise Avenue (osa 1/3)

Haastattelut Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa haastattelussa on Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber. Hän kertoo yhtyeen kuulumisista ja kertoo myös yhtyeen uuden Popgasm-albumin tekemisestä ja levyn uusista musiikkilinjauksista.

Yhtyeen studiolta langan päähän tavoitettu Samu kertoo odotuksistaan pian alkavasta Saksan ja Keski-Euroopan kiertueesta ja valottaa hieman 6-0 -nimisen kappaleen taustoista ja tulevan kesän keikoista Suomessa. Tämä on ensimmäinen osa kolmiosaisesta haastattelusta.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.