Tältä realitykaunotar Whitney Port näytti teinityttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port on suomalaisille vielä varsin uusi tuttavuus, mutta amerikkalaiset tuntevat hänet The Hills -realityohjelmasta ja lisäksi hänellä on myös oma realityohjelma nimeltään The City.

Port on nyt julkaissut blogissaan muutamia kuvia takavuosilta, kun hän oli vielä pikkutyttö. Kuvissa Whitney on nuori nappulaliigalainen baseballin ja koripallon pelaaja, eikä tulevasta glamour-mallista ollut välttämättä vielä tietoakaan. Katso kuvat tästä ja tästä.

24-vuotias Whitney Port on nähty television realitysarjojen lisäksi myös mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on toiminut mallina muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Viime aikoina Whitney Port on työskennellyt muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Viime vuonna hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.