Glamour-malli paljasti vahingossa rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Hän on ollut tiiviisti otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan poikaystävänsä Peter Crouchin takia.

Nyt Abigail Clancy on kuvattu FiFi UK Fragrance Awards 2009 – julkkisjuhlissa, joissa hänen asuvalintansa petti sillä seurauksella, että kohujulkkiksen toinen rinta paljastui paidan kätköistä. Paikalle olleet paparazzit ikuistivat tilanteen ja nyt kuvat ovat viihdelehtien sivuilla. Katso kuvat tästä.

Liverpoolilaissyntyinen 23-vuotias kaunotar oli kolme vuotta sitten kilpailijana mukana Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.