Yllätyskäänne Idol-finaaleissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa parhaillaan kisattavassa American Idol -kilpailussa nähtiin kuluneella viikolla yllätyskäänne, kun finalisteista pudotettiinkin yhden laulajan sijaan kaksi. Finaalissa oli mukana seitsemän kilpailijaa, joista kuitenkin vain viisi selvisi jatkoon.

Pudonneet olivat Lil Rounds ja Anoop Desai, jotka saivat tuotantoyhtiön ilmoituksen mukaan vähiten ääniä yleisöltä. 22-vuotias opiskelija Desai kertoi ohjelmassa olevansa hyvin pettynyt urakkansa päättymiseen tässä vaiheessa. Rounds on Memphisistä kotoisin oleva 24-vuotias kolmen lapsen äiti, jota tuomarit ovat kritisoineet jo useita kertoja aiemminkin. Hänen putoamisensa ei tullut siis yllätyksenä.

Tällä kertaa tuomarit antoivat kommenteissaan huutia molemmille pudonneille. Kolmanneksi vähiten ääniä sai Allison Iraheta, joka selvisi siis jatkoon. Desai valittiin aikoinaan mukaan finaaleihin kolmantenatoista kilpailijana, eli tuomariston mustana hevosena, ja valinta sai heti tuoreeltaan aikaan seksiskandaalin, kun kisan äänestysnumeroita jouduttiin valinnan takia muuttamaan. Uuden kilpailujan numero kun oli seksipuhelimen käytössä.