Kuuntele: Haastattelussa Sunrise Avenue (osa 3/3)

Haastattelut Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa otetaan langan päähän Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber. Hän kommentoi yhtyeen taannoisia miehistönvaihdoksia ja niihin liittyvää suurta riitaa yhtyeestä potkut saaneen jäsenen kanssa.

Lisäksi Samu kertoo pitkien keikkarupeamien kulissien takaisesta elämästä ja siitä kuinka yhtye saa vapaa-aikansa kulumaan maailmalla. Urheilullinen yhtye pyrkii käyttämään vapaapäivänsä hyväkseen myös reissussa. Extrana Samu kommentoi myös Vaasan Sportin ja Porin Ässien taannoista taistelua liigapaikasta. Tämä on kolmiosaisen haastattelun kolmas osa.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.