Beyonce näytti epäilijöille – Jamie Foxxille pettymys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles on tähän saakka niittänyt menestystä pääasiassa musiikillaan, mutta hänet on nähty muutamaan otteeseen myös valkokankaalla. Nyt elokuvienkin puolella on tullut menestystä.

Beyoncen päärooli Obsessed-elokuvassa on nimittäin osoittautunut todelliseksi menestykseksi. Viikonloppuna ensi-iltansa Yhdysvalloissa saanut leffa veti hyvin kansaa teattereihin ollen viikonlopun suosituin elokuva. Avausviikonlopun lipputulot olivat 28,5 miljoonaa dollaria ja menestys ylitti odotukset selvästi.

High School Musical -elokuvien miespääosassa nähty Zac Efron joutui tyytymään toiseen sijaan elokuvallaan 17 Again, joka tuotti 11,7 miljoonaa. Ensimmäisellä viikollaan se sijoittui ykköseksi. Kolmanneksi katsotuin elokuva oli nyt Channing Tatumin ja Terrence Howardin tähdittämä Fighting.

Kovasti kohua aiheuttanut ja Oscar-voittaja Jamie Foxxin tähdittämä The Soloist tuotti pettymyksen sijoittuen ensimmäisellä viikollaan vasta neljänneksi 9,7 miljoonan lipputuloillaan.