Snoop Dogg oikeudessa pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Snoop Dogg on kutsuttu oikeuteen koskien tähden konsertissa vuonna 2005 sattunutta pahoinpitelyä. Snoop Doggin Seattlen keikalla yleisössä ollut mies syyttää artistia ja tämän turvamiehiä pahoinpitelystä.

Konsertin yleisössä ollut Richard Monroe kertoi maanantaina käydyssä oikeuden istunnossa nousseensa kesken keikan lavalle ja asettaneensa kätensä Snoop Doggin harteille, jolloin hiphop -tähti oli lyönyt häntä mikrofonilla. Los Angelesin Santa Monicassa käydyssä istunnossa Monroe sanoi joutuneensa tämän jälkeen Snoop Doggin turvamiesten pahoinpitelemäksi, Yahoo! News uutisoi.

Miehen itsensä mukaan hän sai turvamiesten käsittelyssä vakavia vammoja. Hän kertoi oikeudelle luulleensa Snoop Doggin pyytäneen yleisöä kanssaan lavalle ja nousseensa siksi estraadille tähden seuraksi. Istunnossa läsnä ollut Snoop Dogg kiisti syytteet omalta osaltaan. Tähti kertoi oikeudessa menneensä lavalta omaan keikkabussiinsa heti, kun turvamiehet  olivat saaneet lavalle karanneen Monroen kiinni.

– Paras tapa välttää vammoja on pysyä omalla paikallaan ja nauttia esityksestä kuten muutkin fanit, Snoop Dogg totesi oikeudessa.

Snoop Dogg vietti oikeustalolla useamman tunnin, sillä tuomari pyysi häntä tunnistamaan vuoden 2005 välikohtauksesta videolle tallennetussa pätkässä näkyviä turvamiehiä ja esiintyjiä. Monroe vaatii Snoop Doggilta peräti 17 miljoonan euron korvauksia käsimyksistään. Jutun käsittely jatkuu myöhemmin kuluvalla viikolla.