PMMP : Lautturi

Singlet · Stara.fi

Urallaan hienosti menestynyt tyttöduo PMMP julkaisi äskettäin uuden Veden varaan -albuminsa, jolta julkaistaan nyt kesäsinglenä kappale Lautturi. Kyseessä on lisäksi listaykköseksi nousseen uuden albumin paras raita.

Kappaleen pohjana rullaa leppoisa discobiitti, mutta muilta osin kappale on discon sijaan kevyttä peruspoppia. Vokaalikuviot ovat yhtyeelle ominaiseen tyyliin monimutkaisia ja monipuolisia. Ja mikä parasta ne ovat myös erittäin tarttuvia sekä säkeistöissä että kertosäkeessä. Niin ikään tuttuun tapaan kertsi jää helposti kuin purkka tukkaan.

Tässä on yksi tulevan kesän suurimmista radiohiteistä. Nyt on mielenkiintoista seurata minkä raidan yhtye julkaisee seuraavana singlenä. Ehdokkaita on monia, mutta ei ehkä toista näin tarttuvaa.

Pisteet 5/5