Hugh Jackman yllätti fanijoukkonsa perin pohjin

Viihdeuutiset · Stara.fi

X-Men Origins : Wolverine -elokuvan pääroolissa parhaillaan Suomessakin nähtävä Hollywood-tähti Hugh Jackman on yllättänyt faninsa perin pohjin. Jackman nimittäin tarjosi itseään odottaneille faneille aamiaisen.

Tempessä, Arizonassa viikonloppuna vieraillut australialaissyntyinen tähti huomasi faniensa leiriytyneen elokuvan ensi-iltapaikan edustalle yöksi, jotta nämä olisivat nähneet seuraavana päivänä idolinsa. Näyttelijä päätti helpottaa faniensa odotusta seuraavana aamuna ja yllättää heidät aamiaisella.

Harley Davidson -moottoripyörällään ensi-iltaan hurauttanut näyttelijä ei tarjonnut aamiaista parille fanilleen, vaan hän tilasi paikallisesta Paradise Bakery -konditoriasta syötävää peräti 800 ihmiselle. Konditorian edustaja Arianna Arroyo kertoi amerikkalaislehdille olleensa todella yllättynyt erikoisesta tilauksesta ja ottaneensa tilauksen vastaan haasteena. Aamiaiset saatiin lopulta toimitettua innokkaille faneille.