Huimasti lihonut Kate Moss yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa aallonpohjasta takaisin mallimaailman huipulle noussut supermalli Kate Moss on parhaillaan viettämässä lomaa Monacossa. Kaunotar asustelee ystävänsä Sir Philip Greenin omistamalla huvijahdilla, jossa hänet on nyt kuvattu nauttimassa auringosta.

Ihmissuhdeongelmiaan Monacoon paennut supermalli ikuistettiin huvijahdin kannella yhdessä Greenin 35-vuotiaan Christina-vaimon kanssa. Naiset palvoivat aurinkoa myös yläosattomissa ja paparazzit tallensivat tapahtumat. Katso kuvat tästä. Kate ja Christina siemailivat auringonoton tiimellyksessä myös drinkkejä ja harjoittivat joogaa.

Kuvien perusteella Kate Moss ei ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa kuvauskunnossa, sillä hän on lihonut viime viikkoina selvästi. Nykyisen pömppövatsan pienentämiseen kuvissa tarvitaan vankkaa osaamista kuvankäsittelystä. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan Kate Moss joutuu nyt käyttämään ensimmäistä kertaa rintaliivejä, kun lihominen on kasvattanut myös hänen rintojaan.