Keikka peruttiin – Lily Allen suuttui Vladimir Putinille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen aloittaa tänään kiertueensa uuden osion Berliinistä. Nyt kaiken pitäisi olla hyvin, mutta taannoinen konsertti Pietarissa jouduttiin perumaan viime hetkellä Venäjän pääministeri Vladimir Putinin takia.

Allenin oli määrä esiintyä Pietarissa vuonna 2007, mutta konsertti peruttiin yllättäen turvallisuustekijöihin vedoten. Vasta myöhemmin brittipopparille selvisi, että peruuntumisen syynä oli nyrkkeilyottelu, jota silloinen presidentti Vladimir Putin oli tulossa seuraamaan. Viranomaisten mukaan lähistöllä järjestetty popkonsertti olisi muodostanut turvallisuusriskin presidentille.

– Viime hetkellä hän päätti mennä katsomaan ottelua ja siksi konserttini peruttiin turvallisuussyiden takia. Joten ihan miten vaan Putin – en pidä sinusta, Lily Allen kertoi brittiläisen Independent-julkaisun mukaan.

Keikkapaikka sijaitsi vain muutaman sadan metrin päässä konserttipaikasta.