Metallica-tähti sai lastensa kunnioituksen vasta Guitar Herolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Metallica-yhtyeestä tuttu rumpali Lars Ulrich on viimein saanut omien lastensa kunnioituksen. Yhdeksän Grammy-palkintoa, lukuisat listaykköset ja kymmenet miljoonat myydyt albumit eivät siihen vielä riittäneet.

Nyt lasten kunnioitus on kuitenkin saatu, kun rokkari-isä on mukana Guitar Hero -pelin Metallica-versiossa. Rumpalin jälkikasvu on isääkin innostuneempi siitä, että Metallica sai oman konsolipelinsä.

– Se on todella coolia. Erityisesti kun lapset ovat seitsemän- ja kymmenenvuotiaita, kuten minulla. Tuossa iässä minulla menee paljon aikaa siihen, että saan heidät syömään vihanneksensa, tekemään kotiläksyt ja ehtimään kouluun ajoissa, Lars Ulrich kertoi Rachel Maddow’n haastattelussa.

– Isällä on nyt oma peli! Se todella auttaa minua selviämään ainakin heidän murrosikäänsä saakka.