SIG-yhtyeen laulaja kadonnut – poliisi etsii

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina SIG-yhtyeen keulahahmona tutuksi tullut laulaja Matti Kalevi Inkinen on kadonnut. Hänestä ei ole tehty havaintoja keskiviikkoaamun jälkeen.

Suurehkosta leikkauksesta toipumassa oleva ja siksi vahvaa lääkitystä nauttiva Inkinen ei ole vastannut yhteydenottoihin eikä hänen olinpaikastaan ole saatu tietoa. Asiasta uutisoineen Helsingin Sanomien mukaan laulajan yhtyetoverit ovat yrittäneet etsiä Inkistä jo vuorokausien ajan.

Matti Inkisellä todettiin aivokasvain lokakuussa 2008. Hänellä on kolme lasta.

Laulajasta tehtiin katoamisilmoitus Turun poliisille vappuaattona, joten tällä hetkellä myös poliisi on kiinnostunut hänen olinpaikastaan. Havainnot suosikkilaulajasta voi ilmoittaa lähimpään hätäkeskukseen numerossa 112.