David Hasselhoff löydettiin elottomana kotoaan – alkoholimyrkytys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjojen tähtenä sekä America’s Got Talent –realityohjelman tuomarina tunnetuksi tullut David Hasselhoff on kiidätetty sairaalaan sen jälkeen, kun tytär löysi hänet elottomana kotoaan. Kohtauksen syyksi epäillään jälleen kerran alkoholimyrkytystä.

Asiasta kertoneen Perez Hiltonin mukaan 16-vuotias Hailey-tytär löysi isänsä makaamasta kotinsa lattialla tajuttomana. RadarOnline-julkaisun mukaan tähden veren alkoholimääräksi mitattiin sairaalassa huimat 3,9 promillea. Lähteen mukaan tytär läpsi isäänsä kasvoihin pitääkseen tämän hengissä.

– Hän tuskin hengitti, kun he saivat hänet sairaalahoitoon. Hän on kuitenkin nyt jo toipumassa. Pam valvoi hänen vierellään neljään saakka aamuyöllä. Tämä oli muutaman vuoden sisällä jo noin seitsemäs kerta kun hänet kiidätettiin sairaalaan alkoholimyrkytyksen takia. Kuinka monta kertaa tarvitaan, että hän kuolee? Lähde ihmetteli Hiltonille.

David Hasselhoff on parhaillaan hoidettavana Cedars Sinain sairaalassa Beverly Hillsissä. Televisiotähti kiidätettiin sairaalaan ambulanssin sijaan hänen ex-vaimonsa Pamela Bachin henkilöautolla, mikä on aiheuttanut ihmetystä amerikkalaismedioissa.