David Hasselhoff on kunnossa – veressä oli 3,9 promillea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka näyttelijä David Hasselhoff kiidätettiin sairaalahoitoon alkoholimyrkytyksen takia sekä jälkeen, kun 16-vuotias tytär löysi hänet elottomana kotinsa lattialta.

Tuorempien tietojen mukaan David Hasselhoff on edelleen hoidettavana Beverly Hillsin Cedar Sinain sairaalassa, mutta hän pääsee tänään pois sairaalasta. Tähden vointi on jo parempi. Hasselhoffin tiedottaja Judy Katzin mukaan hän on kunnossa, iloinen ja voi hyvin.

Tarkemmissa tutkimuksissa on myös selvinnyt, että alkoholimyrkytys ei ollut kovin vakava, TMZ uutisoi. Tähden veressä oli kuitenkin alkoholia peräti 3,9 promillea. David Hasselhoff juhlii tänä iltana isänsä Joe Hasselhoffin 80-vuotispäivää illallisella yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Alkoholia tuskin on näyttelijälle tarjolla.